Välkommen till bullermamman!

Hej och välkommen till bullermamman.se!

Mitt namn är Jonny och jobbar på kontor, någonting jag tycker är väldigt roligt. Tanken med denna blogg är att jag ska dela med mig av mina tankar gällande allt som rör hemmet, vare sig det gäller städning eller matlagning. Den främsta anledningen är för att jag vill samla mina tankar för min egen del men jag tycker självfallet att det vore roligt om någon rolig själ läste och kunde ta till sig av något jag skrivit. Har du kommentarer och synpunkter på mina tankar får du gärna höra av dig, jag gillar att prata!

Det är många som frågar vad jag fått namnet bullermamman ifrån och vissa tror att det kan bero på om jag är en mamma och bakar mycket bullar? Det är då verkligen inte sant. Anledningen till att jag kallas bullermamman är för att jag är rätt dålig på att smyga när jag gör saker. Jag gör helt enkelt saker med buller och bång, så se upp här kommer jag! Utöver det så blev jag som tonåring kallad mina kompisars mamma då jag redan då var intresserad av heminredning och matlagning.

Tack och hej, vi ses i nästa inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − fyra =